foxjony » П'ят квітня 22, 2005 6:17 pm
Більшість людей не духовні, корисливі, живуть тільки для себе. Такі люди цей фільм ніколи не зрозуміють. Цей фільм намагається показати, як жити по іншому, безкорисно, і отримувати від цього задоволення. Як сказав Христос: "Як допомагаєш, не чикай віддяки у відповідь. Як даєш милостиню, нехай твоя ліва рука не знає що робить права." Що в цьому прикольного? Повірте, є! Для цього потрібно вміти ставити себе на місце іншої людини. І отримувати її задоволення, радість, і шок, що віддячуватись не потрібно!
Для цього не потрібно бути багатим. Найцінніше добро це не подарки а вчинки.
Я вже давно (а точніше з 1991 року) живу по принципу цього фільму. Ідея фільму не нова. Цей фільм дивився більше 10 разів, навіть друзям по інету повисилав в інші міста.
Також цей фільм не тільки для підлітків. Хіба все вище написане "детский лепет"? Якщо хтось так думає, то зверніть увагу на слова Христа: "Рай не десь, а в вас!", "Не ввійдете в рай, якщо не уподобитесь дітям". Хіба це дурня?
----------------
МАРКЕТИНГ — (от англ, market — рынок, сбыт) — комплексная система организации производства и сбыта продукции, ориентированная на удовлетворение потребностей потребителей и получение прибыли на основе исследования и прогнозирования рынка.
Я думаю це слово тут не доречне. А от система піраміди - так, і в цьому немає нічого поганого. Казка, звичайно, але суть фільма не в тому, а просто, показати безкорисність і прагнення робити добро.